Het huis verkopen na een scheiding

Je huis snel en goed verkopen?

 

We begrijpen best dat je na een scheiding het liefste met een schone lei wilt beginnen. Tenminste zo goed als dat mogelijk is. Een nieuwe start maken begint vaak ook met het kopen van een nieuwe woning of het huren van een nieuwe plek. Wat echter als je nog een woning hebt? Dan is het natuurlijk goed om deze eerst te verkopen. Je weet dan precies wat het budget is voor de nieuwe woning.

 

Zelf de woning verkopen?

 

Natuurlijk kun je zelf besluiten om de woning te verkopen. Waar moet je echter beginnen? Wat is de waarde van de woning? Welke contracten moet je wanneer laten tekenen en heeft de koper recht op bedenktijd? Wanneer je weinig kaas gegeten hebt van het verkopen van een woning is het slimmer om een makelaar in te schakelen. Op die manier worden alle zorgen uit handen genomen. De koper kan niet zien hoe graag je de woning wilt verkopen en zal dus een eerlijke prijs bieden. Alleen dit zijn de kosten van de makelaar al waard. Natuurlijk doet een makelaar veel meer.

 

Een makelaar inschakelen

 

Een goede makelaar zal je op de juiste manier begeleiden om de woning te verkopen. Hij zal aanvoelen wat je nodig hebt en zorgen voor het gewenste resultaat. De woning snel verkopen voor een zo goed mogelijke prijs. Ben je benieuwd wat je woning waard is? Of waarom je voor een makelaar moet kiezen? Neem gerust contact op met ons.

Vragen? Wij helpen je graag!

Gebruik ons formulier.
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek Advies