Kan ik blijven wonen?

Wil je in de woning blijven wonen? Maar kan dat ook?

 

Wanneer je in de woning wilt blijven wonen is het belangrijk om natuurlijk het financiële plaatje rond te krijgen. Wanneer je een woning huurt zal je de huur in je eentje op moeten brengen. Houd ook rekening met de borg. Je moet de helft van de borg aan je ex betalen.

Een koopwoning?

 

Bij een koopwoning is het iets complexer. Je moet kijken of je de hypotheek alleen kunt dragen. Neem hiervoor contact op met een hypotheekadviseur. Ook zal de waarde bepaalt moeten worden. Je moet je partner uitkopen en een eventuele overwaarde voor de helft betalen. Bij een onderwaarde moet je geld ontvangen van je ex partner. Het is goed om met een makelaar en hypotheekadviseur te kijken wat er mogelijk is.

Vragen? Wij helpen je graag!

Gebruik ons formulier.
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek Advies