Scheiden is erg duur hoor ik, hoe vind ik iemand die goed is en betaalbaar?

Je gaat scheiden van tafel en bed?

 

Een scheiding is niet één van de beste gebeurtenissen in je leven. Het geluk waarmee je samen begon is tot een einde gekomen. Het is vaak een emotioneel zware gebeurtenis. Daarnaast zijn er ook financiele gevolgen. Een scheiding kan ook erg duur worden. Het is een periode in je leven welke gevuld kan zijn met veel verdriet. Het is belangrijk om alles goed te regelen. Denk aan de kinderen, de alimentatie en ook om goed voor jezelf te zorgen.  Schakel een mediator in of scheidingscoach voor een goede begeleiding.

 

Netjes scheiden op een snelle, goede en betaalbare manier?

Er komen verschillende kosten kijken bij een scheiding. Misschien moet je verhuizen en nieuwe spullen zoeken. Ook zijn er tal van kosten waar je rekening mee moet houden, die je normaal nooit hebt. Soms is het trouwens niet erg om kosten te maken. Zeker niet als ze ervoor zorgen dat je dure missers voorkomt en op een meer soepelere en snelle manier gaat scheiden. Toch?

 

Gratis scheiden?

 

Het is niet mogelijk om gratis te scheiden. Er zijn verschillende kosten waar je rekening mee moet houden. Wanneer je weinig tot geen geld of inkomen hebt om te scheiden zijn er wel mogelijkheden vanuit de overheid om je te ondersteunen. Onze specialisten helpen je hier graag bij en laten je zien wat er mogelijk is.

 

Een leven na de scheiding

 

Houdt ook goed rekening met hoe je jouw leven gaat inrichten na de scheiding. Welke inkomsten zijn er? Heb je recht op (meer) toeslagen? Of zijn er andere mogelijkheden?

Vragen? Wij helpen je graag!

Gebruik ons formulier.
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek Advies