Advocaat Nicole Bouman – de Vos

Ik ben Nicole Bouman – de Vos, sinds 2006 werkzaam als advocaat en gespecialiseerd in het familierecht- en erfrecht. Een belangrijke tak van mijn werk in het familierecht is bieden van begeleiding en rechtsbijstand bij echtscheidingen. Bij een echtscheiding is er veel te regelen voor de kinderen en op het gebied van huisvesting en financiën, zoals alimentatie, verdeling van goederen en schulden en afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Ik richt mij zowel op particulieren als ondernemers. Mijn speerpunten zijn: betrokkenheid, persoonlijke dienstverlening op kwalitatief hoog niveau, laagdrempeligheid en creativiteit. Een luisterend oor bieden en het vertrouwen van de cliënt winnen voor een vruchtbare samenwerking staan voorop.

 

Bij een echtscheiding komt er veel op je af, veel te regelen, veel veranderingen te midden in alle emoties en zorgen. Maar met de juiste hulp sta je er niet alleen voor en kan de echtscheiding in goede banen worden geleid. Mijn doel is het scheppen van duidelijkheid, zorg uit handen nemen en begeleiden bij de te nemen stappen om de zaken goed en zo veel mogelijk in harmonie te regelen voor de volgende levensfase na de echtscheiding waarbij de ouders ouders blijven en er rust ontstaat op financieel gebied zodat een ieder weer verder vooruit kan.

scheiden amersfoort

Contact

Ariëns Advocaten Amersfoort
Stadsring 75 (3e verdieping)
3811 HN Amersfoort
T:  033 463 77 27
E:  n.c.devos@Ariensadvocaten.nl
W: Ariensadvocaten.nl

 

Wij nemen graag contact op met je. Gebruik het contactformulier:
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek Advies