Financieel Adviseur Rob Bello

Jullie zullen bij een scheiding ongelooflijk veel financiële informatie aan me moeten aanleveren. Dat is niet altijd prettig en heel veel werk. Dat realiseer ik me goed. Maar alleen als alle informatie beschikbaar is kan ik met jullie in beeld brengen wat de financiële situatie zal zijn na jullie scheiding. Het gaat dan bijvoorbeeld om inkomen en spaargeld. Maar ook de pensioenen, de hypotheek, schulden. Als er sprake is van een eigen zaak komen daar nog veel meer zaken bij.

 

Op basis van de financiële situatie die we samen in beeld brengen wordt meteen duidelijk hoe de woonsituatie er in de toekomst uit kan gaan zien.

 

Ik ben Rob Bello, financieel adviseur en partner bij Woningkoopkracht. Vanuit Amersfoort voorzie ik klanten in de regio van onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarnaast adviseer ik als erfrechtspecialist ook op het gebied van testamenten.

 

Zeker bij scheidingen is het een complexe zaak omdat in de meeste gevallen er 2 nieuwe woningen gevonden en gefinancierd moeten worden.

 

Ik vind het belangrijk dat een klant een goed gevoel heeft na het eerste gesprek met mij. Als klant vraag je je af: Begrijpt hij me? Luistert hij goed naar me? Heb ik het idee dat hij weet waar hij het over heeft? En – last but not least – bereikt hij het door hem en mij gewenste resultaat?

 

Ik heb mij bij het scheidingscollectief aangesloten omdat ik weet dat er veel meer speelt dan alleen het regelen van een hypotheek. Op het juiste moment snel kunnen schakelen met de andere collega’s is dan belangrijk, zodat ook op andere aandachtsgebieden je goed ondersteund en dus zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

hypotheekadvies amersfoort

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

 

WoningKoopkracht Amersfoort
Rob Bello
Senior financieel adviseur

 

T : 06-22772228
E : rob@woningkoopkracht.nl

 

 

Of gebruik het contactformulier:
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek Advies